Груша Анжеліс — виведений французькими селекціонерами внаслідок схрещення сортів Деканка Зимова та Деканка дю Коміс. Збір урожаю триває з третьої декади вересня до початку жовтня. Період споживання плодів із кінця вересня до березня. Дерево середньої сили росту, невибагливе до умов вирощування. Плоди жовто-зеленого забарвлення з жовтогарячим рум'янцем під час дозрівання, середньою масою 250-350 грамів. М'якоть дуже ароматна, соковита, з ніжним десертним смаком. Найкраще підходить для вживання у свіжому вигляді. Сорт Anzhelis стійкий до бактеріального опіку та основних хвороб груш. Морозостійкість висока.
Термін дозрівання | Пізній |
Опилення | Перехресне |
Вага плодів, г | 250-350 |
Підвой | ІС 4-6 |
Сила роста | 3-3,5 м |
Паковання | ОКС |
- Виправки здійснюються всією територією України компанією «Нова Пошта».
- Кожен сажанець маркується биркою з назвою сорту.
- Рослини з відкритою кореневою системою зволожуються в глиняній болтушці, що сприяє збереженню вологи понад 7 днів.
- Після зволоження коріння поміщається в поліетиленовий пакет, гофрокартон і щільно паліється.
Всю необхідну інформацію про інші товари Ви можете знайти на нашому сайті plodsad.com.ua .
- Ціна: 130 ₴