Яблуня Джулія — швидкоплідний літній сорт, виведений через схрещення сортів Квінті та Діскавері в Чехії. Дерево з великою силою росту з густою округлою кроною. Дозрівання яблучне починається з кінця липня, зберігається в холодильнику не більш ніж місяць. Плоди середні, одновимірні, округло-приплюснутої форми, світло-зелені з рожевим рум'янцем, масою 120-150 г. М'якоть кремового забарвлення, дрібнозерниста, дуже соковита, кисло-солодка. Сорт має середню стійкість до плодової гнилі та практично не вражається паршою й борошнистою родою, зимостійкість — висока.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Колір плоду | Червоний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴