Мигдаль Десертний — сорт середнього терміну дозрівання. Дерево плодове середньо-росле з розкидною кроною, у плодоношення вступає на 3-4 рік. Колір у середині квітня. Дозріває мигдаль (сентябр — друга половина). Середня маса горіха 2,8 г. Вихід ядра 50%. Шкаралупа горіха тонка, легко роздавлюється руками. Смак ядра солодкий, маслянистий. Має високу схильність до утворення двоядерних горіхів (приблизно 20%). Урожайність дуже висока — до 10 кілограмів із дорослого дерева. Крона округла, кінці пагонів тонкі, звисають. Вирізняється високою морозостійкістю квітчастих нирок. Самостерильний. Сорт із високою стійкістю квіток до зимових морозів. Найкращі опилювачі: Приморський, Приморський, Пряний, Ялтинський,рядний.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Мигдаль |
Фасування | Пакет |
- Ціна: 190 ₴