Балтімор - ранній сорт гібридної форми білого столового винограду, селекції Олександра Бурдака. Термін дозрівання 120-125 днів.
Сила росту саджанців винограду Балтімор - висока. Тип квітки - двостатеві. Сорт високоврожайний: формує два суцвіття на пагоні.
Характеризується дуже великими гронами конусної форми, середньою щільністю, масою 1,5-2 кг. Грони можна довго зберігати на кущі, при цьому вони не втрачають своїх як зовнішніх, так і смакових якостей. Виноград Балтімор чудово переносить тривалі дощі, ягоди не тріскаються.
Ягоди винограду Балтімор великі, овальні, біло-жовтого кольору, середньою масою 20-25 г. М'якоть плодів дуже щільна, з легким хрускотом, м'ясисто-соковита, цукристість становить 16%. У винограду Балтімор дуже приємний гармонійний смак ягід з нотками фруктів, зокрема яблук. Кісточки практично не відчуваються.
Стійкий до грибкових захворювань. Морозостійкість до -23ºC.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Виноград |
Сорт/Гібрид | Балтимор |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 190 ₴