Гурзуфський рожевий - універсальний сорт винограду раннього дозрівання. Квітка двостатева. Кущі сильнорослі, гарне дозрівання лози. Дегустаційна оцінка 7,9-8,0 балів.
Грони середні або іноді більші за середні, циліндричні або конічні, повітряні, середня вага 300-450 грам. Ягода середня, кругла, темно-червона. Шкірка щільна, м'якуш м'ясисто-соковитий. Смак приємний, гармонійний з виразним мускатним ароматом. У ягоді 3-4 насіння середнього розміру. Врожайність 150 г/га при вмісті цукру у ягодах 25-29% і кислотності 6-7 г/л.
Сорт винограду Гурзуфський рожевий характеризується польовою стійкістю до мілдью, сірої гнилі, оїдіуму, витримує зниження температури до -25°C.
Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та виготовлення високоякісних рожевих десертних вин.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Виноград |
Сорт/Гібрид | Гурзуфський рожевий |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 145 ₴