Томат Бонсай — карликова форма томату з дуже раннім терміном дозрівання. Після сходження насіння до повної зрілості проходить 85-90 днів. Характеризується не тільки смачними плодами, але й гарним декоративним виглядом. Кущ низькозрослий, рідко досягає й півметра, не вимагає підв'язування та пасинування. Завдяки цьому сорт може вирощуватися в кімнатних умовах, на балконі, у підвісних горщиках. листя соковите, темно-зелене, картопляного типу. Мініатюрні плоди середньою масою 20-30 грамів, яскраво-червоного кольору. М'якоть приємного томатного смаку з високою дегустаційною оцінкою. Урожайність висока, з одного куща можна зібрати до 2 кг плодів. Карликові сорти вирізняються невеликим терміном зберігання. Використовується для вживання у свіжому вигляді, приготування салатів, декорування страв.
Для томатів Бонсай потрібне добре освітлене місце, проте це можуть бути не прямі промені сонця. Посинь на розсаду виробляють кінець лютого — початок березня. Пересадку виконують на початку травня, але з огляду на те, що культура вирощується в домашніх умовах, терміни допускається зрушувати на 2-4 тижні.
Висівають (місяць, глибина) — II — III, 1.5 см
Схема висадки (см) — 70 * 50-55
Збирають (місяць) — VII — VIII
Термін дозрівання | ранний |
Паковання | 0.1гр |
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Томат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Ультраранні |
Маса плоду | 30 г |
Колір плоду | Червоний |
Вага упаковки | 0.1 г |
Виробник | SeedEra |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Карликові |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.1 г |
- Ціна: Ціну уточнюйте