Їстівні каштани сорту Неаполітанський вирізняються смачними великими плодами, які за правильного кулінарного приготування стануть справжнім кулінарним шедевром.
Каштан їстівний Неаполітанський — має велике, біле ядро, із солодкою м'якоттю. На смак варений або підсмажений каштановий горіх, шкаралупу якого надколюють, схожа на підсолоджена розсипчаста картопля. Каштани використовуються у свіжому, печеному та вареному вигляді. У містах Середземномор'я на вулицях практично усюди можна побачити жаровні, де каштани підсмажують на вугілля, що тліє, і відразу ж продаються гарячими.
Це єдина порода серед плодових культур, що дає борошно, яке готують із сухого насіння. Каштанові горіхи, крім того, що їх їдять свіжими, варять, смажать і зацукровують. Вони знаходять різне застосування в кондитерській промисловості, а також під час виготовлення багатьох кавових напоїв.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Сорт/Гібрид | Каштан їстівний |
Виробник | Military Equipment |
Група | Дводомна |
Життєва форма | Горіхові дерева |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Вік саджанця | 2-во річний |
- Ціна: 165 ₴