Виноград Сицилія — нова гібридна форма столового винограду з колекції селекціонера шанувальника Бурдака А.В. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 110-125 днів. Кусти сильнорослі, лоза визирає добре практично по всій довжині. Квітка шпалери, тому проблем із запиленням не виникає. Грод ошатний, дуже великий, середньою масою 800-1500 грамів, циліндрична, пухкої структури. Ягода довгаста до 5 см і масою 12-15 грамів, жовто-зелена. М'якоть хрустка, щільна, дуже соковита, приємного гармонійного смаку з легким запахом мускату. Шкіра щільна, але під час їжі особливо не відчувається. Кісточок зазвичай не більш ніж 1-2. Морозостійкість до -23 °C. Стійкість до грибних захворювань вивчається.
Термін дозрівання | 110-125 дн. |
Вік | 1 рік |
Вес ягод гр. | 12-15 гр |
Вес грозди гр. | 800- 1500 гр |
Різновид саджанців | Корнесочний |
Мін. температура | -23°C |
•Відправки здійснюються всією територією України компанією «Нова Пошта».
•Коженець сажанець маркується биркою з назвою сорту.
•Ращення з відкритою кореневою системою зволожуються в глиняній болтушці, що сприяє збереженню вологи понад 7 днів.
•Після зволоження коріння поміщаються в поліетиленовий пакет, гофрокартон і щільно палеться.
Всю необхідну інформацію про інші товари Ви можете знайти на нашому сайті plodsad.com.ua