Виноград Джулія - столова форма винограду селекціонера Адамовим В.І раннього терміну дозрівання (90-95 днів), знімна зрілість із другої декади липня. Кусти високорослі з шпалерою квіткою, лоза визріває. Грозді циліндро-коничні, великі, середньою масою до 1 кг. Ягода витягнута, масою 12-15 грамів, темно-синього кольору з невеликим нальотом. М'якоть хрустка, соковита, чудових смакових якостей. Морозостійкість до -24 °C. Стійкість до захворювань висока.
Термін дозрівання | 90-95 дн. |
Вік | 1 рік |
Вес ягод гр. | 12-15 гр |
Вес грозди гр. | 800- 1000 гр |
Тип саджанців | Корнесочний |
Мін. температура | -24°C |
•Відправки здійснюються всією територією України компанією «Нова Пошта».
•Коженець маркується биркою з назвою сорту.
•Ращення з відкритою кореневою системою зволожуються в глиняній болтушці, що сприяє збереженню вологи понад 7 днів.
•Після зволоження коріння поміщаються в поліетиленовий пакет, гофрокартон і щільно палеться.
Всю необхідну інформацію про інші товари Ви можете знайти на нашому сайті plodsad.com.ua
- Ціна: 100 ₴