Виноград столовий Фуршетний — гібридна форма винограду раннього терміну дозрівання (110-115 днів) аматорської селекції Загорулько В.В. Отриманий унаслідок схрещування сортів винограду Подарунок Запорожнню х Кубань. Квітка шпалери. М'ясисто-соковиті, щільні з високою транспортубельністю ягоди формують велику грон конічної форми, вагою 800-1200 г. Смак ягід сортовий, приємний і гармонійний. Шкіра легко з'їдається. Морозостійкість на рівні — 23 °C. Стійкість до гібридних захворювань сорту винограду Фуршетний висока.
Термін дозрівання | 110-115 дн. |
Вік | 1 рік |
Вес ягод гр. | 12-16 гр |
Вес грозди гр. | 800-1200 гр |
Тип саджанців | Корнесочний |
Мін. температура | -23°C |
•Відправки здійснюються всією територією України компанією «Нова Пошта».
•Коженець маркується биркою з назвою сорту.
•Ращення з відкритою кореневою системою зволожуються в глиняній болтушці, що сприяє збереженню вологи понад 7 днів.
•Після зволоження коріння поміщаються в поліетиленовий пакет, гофрокартон і щільно палеться.
Всю необхідну інформацію про інші товари Ви можете знайти на нашому сайті plodsad.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Виноград |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Колір плоду | Фіолетовий |
- Ціна: 95 ₴