Виноград Аладдин — нова столова гібридна форма селекції Я.І. Потапенко (Восторг червоний і Восторг Мускатний). Термін дозрівання дуже ранній або ранній. Кондиції на 10 серпня 2006 року: сахаристість 18,8 г/100 см3, кислотність 7,0 г/дм3. Квітка шпалери. Добре перезимує в покривній культурі в зиму: розпущених нирок 79,5%, з них плодових пагонів 65%, коефіцієнт плодоносіння 1,1. Кусти середньої сили росту. Грозді дуже щільні, середня маса грона 680 г, середня маса ягоди 8,6 г, мають овальну форму, дещо схожі на рожен, яскраво-рожеві, на сонці яскраво-рожеві. М'якоть м'ясиста, щільна, шкірка практично не відчувається. Смак гармонійний, з легким мускатом. Транспортабельність дуже висока. Дегустаційна оцінка свіжого винограду 8,7 бала. Дуже урожайний, вимагає нормування суцвіттями.
Термін дозрівання | 110-125 дн. |
Вік | 1 рік |
Вес ягод гр. | 6-8 гр |
Вес грозди гр. | 500- 700 гр |
Тип саджанців | Корнесочний |
Мін. температура | -24°C |
•Відправки здійснюються всією територією України компанією «Нова Пошта».
•Коженець маркується биркою з назвою сорту.
•Ращення з відкритою кореневою системою зволожуються в глиняній болтушці, що сприяє збереженню вологи понад 7 днів.
•Після зволоження коріння поміщаються в поліетиленовий пакет, гофрокартон і щільно палеться.
Всю необхідну інформацію про інші товари Ви можете знайти на нашому сайті plodsad.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Культура | Виноград |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові чагарники |
- Ціна: 75 ₴