Персик Золота температура — сорт середнього терміну дозрівання (тричі декада липня — перша декада серпня) селекції Нікітського ботанічного саду. Районований практично на всій території України.
Плоди великі, масою 150-180 г, округлої форми, яскраво-жовтого забарвлення з кармінним розмитим рум'янцем, що займає до 50-75% поверхні. Опушення слабке, оксамитове. М'якоть жовта, волокниста, досить щільна, середньої соковитості, з гарним ароматом, гармонійно-місткого смаку, транспортубельні. Кісточка середнього розміру, від м'якоті відділяється добре.
Дерева середньо-рослі, з компактною кроною, майже округлої форми, регулярною високою врожайністю — по 50-55 кг із дерева Зимостійкість плодових нирок висока. Цвітіння пізнього періоду. Квітки рогодинного типу.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір плоду | Золотистий |
Користувацькі характеристики | |
Культура | Персики |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
- Ціна: 125 ₴