Жимолость їстівна Алісія — ягоди багаті на корисні речовини, зокрема вітамін С. Сорт середнього терміну дозрівання (тріття декада червня). У плодоношення вступає на другий рік після висаджування. Кущ низькозрослий, до 110 см, розкидистий. Плоди великі та середні (0,9-1,1 г), еліптичної форми, темно-сині, з восковим нальотом. Під час дозрівання не обсипаються. Шкіра тонка. М'якоть ніжна, кисло-солодкого десертного смаку. Переваги сорту: зимостійкість, стійкість до комплексу грибкових хвороб і шкідників.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Жимолость |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 85 ₴